Verzenden & Retourneren

VERZENDEN & RETOURNEREN


VERZENDEN & LEVEREN


We verzenden via Bpost (€ 5,70) binnen de 2 tot 3 werkdagen na ontvangst van de betaling. (Uitgezonderd gepersonaliseerde items). De levering van uw pakket mag dus verwacht worden binnen de 5 werkdagen. De koerier levert het postpakketje persoonlijk bij u af. Er kan een handtekening van de koerier gevraagd worden.

Gratis ophalen kan te Avelgem, ENKEL OP AFSPRAAK. Stuur even een mailtje naar info@petiteastrid.be

Of te Deerlijk, ENKEL OP AFSPRAAK. Stuur ook hiervoor even een mailtje.

 

VERZENDEN & LEVEREN AAN HET BUITENLAND


Wij verzenden ook naar Nederland. Hiervoor maken we gebruik van DPD (€ 8,70). We doen dit binnen de 2 tot 3 werkdagen na ontvangst van de betaling. (Uitgezonderd gepersonaliseerde items). De levering van uw pakket mag dus verwacht worden binnen de 5 werkdagen.

Bestellingen worden geleverd op het adres opgegeven door de klant op het moment van de bestelling. LET OP! Foutief opgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Dus controleer goed uw persoonsgegevens vooraleer de bestelling te bevestigen.

 

RETOURNEREN


De consument heeft het recht aan Petite Astrid V.O.F. mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

 

HOE RETOURNEREN


Gelieve steeds eerst onze klantenservice per e-mail (info@petiteastrid.be) te contacteren en een verzoek tot retournering in te dienen. Vermeld duidelijk om welk product van uw bestelling het gaat en wat de reden is van uw retour. Hierna zult u van Petite Astrid V.O.F. de nodige instructies ontvangen om retourneren mogelijk te maken.

Indien de klant zijn aankoop wenst te retourneren, zal de klant de artikelen in perfecte staat (zoals werd aangeleverd), ongedragen, met label en in de originele verpakking terugzenden of terugbezorgen aan Petite Astrid. Dit gebeurt op eigen risico en op eigen kosten van de klant. 

Enkel als de reden van terugzending bij ons ligt omdat wij u een foutief of beschadigd artikel toe stuurden, is de kost voor het terugzenden voor ons en wordt deze wel teruggestort.


Voor volgende artikelen geldt het herroepingsrecht niet:
- Zwemkledij
- Artikelen die gekocht zijn met korting
- Artikelen die de originele etiketten niet meer dragen
- Artikelen die niet in nieuwstaat verkeren, gedragen zijn, zweetvlekken      vertonen, vlekken dragen
- Artikelen die beschadigd zijn
- Artikelen die gewassen zijn
- Gepersonaliseerde artikelen
- Artikelen gemaakt op aanvraag.

Eens Petite Astrid V.O.F. het geretourneerde product heeft ontvangen gaan wij over tot een uitbetaling binnen de termijn van 14 kalenderdagen of omruilen voor een ander artikel of omruilen in een andere andere maat.

Retournering geldt uiteraard enkel bij een aankoop die online gebeurd. Artikelen die zijn aangekocht tijdens een homesale of op een evenement kunnen niet geretourneerd worden. De consument kan geen teruggave of financiële tussenkomst eisen van Petite Astrid V.O.F. voor redenen die duidelijk opgenomen zijn in de algemene voorwaarden.